Corona

B&B In de aap gelogeerd stelt hoge prioriteit aan de gezondheid van onze gasten en ook aan ons gezin. We doen er alles aan om de risico’ s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben we onze B&B aangepast aan de nieuwe situatie. We volgen hierbij de voorschriften van de overheid en het RIVM.

Wat houdt dit in?

Het onderhouden en schoonmaken van onze B&B is altijd erg belangrijk. Hygiene staat voorop. Maar door de corona crisis behoeft het schoonmaak protocol wat extra aandacht. Het virus verspreidt voornamelijk via mensen, maar ook via besmette oppervlakken kan het virus overgedragen worden. Dit is mogelijk als je een besmet oppervlak aanraakt, en vervolgens zonder handen wassen je gezicht aanraakt. We maken hierbij gebruik van een schoonmaak protocol op basis van kennis van het RIVM. Deze checklist is adviserend , maar kan geen garanties of uitsluitsel bieden.

Naast extra aandacht voor de schoonmaak, zullen we ook het persoonlijk contact tot een minimum beperken, geen handen schudden, 1 1/2 meter afstand en geen kop koffie bij inchecken. Het ontbijt wordt niet geserveerd maar neergezet op een afgesproken tijd. Dit gebeurd op 1 1/2 meter van de andere gasten, iedere kamer heeft zijn eigen tafel voor het ontbijt. Dit vinden we erg jammer, contact met onze gasten vinden we 1 van de leuke dingen aan het hebben van een B&B. Maar we hebben er goede hoop op dat zodra er een vaccin beschikbaar is dit weer mogelijk is.